Αποτρίχωση με  LASER

Αποτρίχωση με Laser

Είναι η μόνη απόλυτα ασφαλής μέθοδος για τη σταδιακή μείωση και οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας. Με την τεχνολογία laser επιτυγχάνουμε επιλεκτική εστίαση της φωτεινής ενέργειας στο θύλακο της τρίχας και καταστροφή αυτού, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα ή ο οργανισμός. Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε κάθε ηλικία και φύλο.

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ; Υπάρχει  λύση!

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι μια κατάσταση που ταλαιπωρεί  πολλές  γυναίκες ακόμα και από την αρχή της εφηβείας.

Οι αποτριχωτικές μέθοδοι στις οποίες καταφεύγουν οι νεαρές έφηβες (κερί,halaoua, αποτριχωτικές κρέμες, τσιμπιδάκι  κλπ) εκτός από το ότι είναι εντελώς παροδικές, συχνά εμφανίζουν επιπλοκές όπως ερεθισμούς, δερματίτιδες, μέχρι και μελαγχρώσεις(πανάδες ) με στοιχεία μονιμότητας.

Επιπλέον, οι παροδικές αποτριχωτικές μέθοδοι σε βάθος χρόνου έχουν ως αποτέλεσμα την αισθητική επιδείνωση της τριχοφυΐας  με αποτέλεσμα να χρειάζεται να καταφεύγουν στη χρήση τους  ολοένα και συχνότερα  σε σχέση με το παρελθόν.

Η Δερματολογική Κλινική LASER SCIENCE  παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες  και σε λογικές  τιμές συνεδριών για μόνιμη αποτρίχωση με εφαρμογή  τεχνολογίας LASER για οριστικό αποτέλεσμα.

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα  εφ’ όρου ζωής με την προσφορά  γνωριμίας  της Δερματολογικής Κλινικής  LASER SCIENCE.